Főoldal Nyilatkozat

Nyilatkozat

Nyilatkozat az üzemeltetőről, a szerzői jogokról és a honlap tartalmáról.

I. Üzemeltető

A baktaloranthaza.hu weboldalakat (a továbbiakban: honlap) Baktalórántháza Város Önkormányzata (4561 Baktalórántháza, Köztársaság tér 8.) (a továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti, valamint az Üzemeltető által megbízott személy szerkeszti, frissíti és moderálja.

II. Szerzői jog

A honlapot a szerzői jog védi. (Copyright © 2003-2013 – Baktalórántháza Város Önkormányzata) A honlap tartalmának, képeinek másodközlése és felhasználása kizárólag csak az Üzemeltető írásos engedélyével és a forrás megjelölésével lehetséges! Minden jog fenntartva!

III. A honlap tartalma

A baktaloranthaza.hu oldalain szerepelhet olyan utalás, ugrópont más szolgáltatók által üzemeltetett oldalakra, ahol az Üzemeltetőnek semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ezen oldalak az Üzemeltetőnek nem állnak felügyelete alatt, ezért ezen oldalak adatközléséért, valamint személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásáért az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.

IV. Zárás

A baktaloranthaza.hu szolgáltatásainak igénybevétele az adatkezeléshez és az adatok tárolásához történő hozzájárulásnak minősül. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, forduljon bizalommal a webmesterhez!

Jó böngészést kívánunk!

 

Keresés

Fülöp Mihály: Baktalórántháza

Baktalórántháza kedves város,
Terei gondozottan virágos.
Két kis falu határa ért össze:
Őrzi Nyírbakta és Lórántháza népe.


Tovább

Sajtóközlemény

Partnerünk


A városháza épülete, Baktalórántháza.

Közös Önkormányzati Hivatal Baktalórántháza

Cím
4561 Baktalórántháza, Köztársaság tér 8.
Telefon / fax
+36-42-550-032, +36-42-550-033
E-mail
baktaph@vnet.hu, baktapmh@gmail.com
Ügyfélfogadás
Hétfő-csütörtök: 7.30 - 12.00, 12.30 - 16.00
Péntek: 7.30 - 13.00