Jelenlegi hely

Beszámoló

NEAO-KP-1-2023/3-000515 azonosító számú, Nemzeti Együttműködési Alap keretében „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2023.” című pályázati kiírásra a Polgárőrség Városi Egyesülete Baktalórántháza - pályázatot nyújtott be „Működést elősegítő támogatás a Baktalórántházai Polgárőr Egyesületnél” elnevezéssel.

A pályázat részben elfogadásra került, és az egyesület 150.000 Ft összegű támogatásban részesült.

A polgárőrség egyik alapvető feladata a járőr-szolgálat a lakosság, és a tulajdon megóvása érdekében, melyet Baktalórántháza és Flóra-tanya területén végzünk. Ehhez elengedhetetlen a szolgálati személygépkocsi, melynek többek között megfelelő biztosításokkal, és műszaki állapottal kell rendelkeznie a feladatellátáshoz. Ezért a kapott támogatásból kifizettük a szolgálati jármű casco biztosításának éves díját, valamint a utánfutó Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítás éves díjának egy részét.

A támogatás hozzájárult, hogy az Egyesület továbbra is megfelelő szinten tudja végezni a járőrszolgálatot a lakosság biztonsága és a tulajdon védelmében.

Márton Csaba elnök                                                                             Polgárőrség Városi Egyesülete Baktalórántháza

 

Mellékletek: 
  2024. április 16. – kedd – 10:04